Kakao vysokotučné holandského typu, 150 g Zobrazit větší

BIO Kakao vysokotučné holandského typu, 150 g

PDK-013-A02-BIO-XXX

Nový produkt

Kakový prášek s vysokým obsahem kakaového másla holandskéh typu svou vysokou kvalitou uspokojí i náročné cukráře. Pochází z Dominikánské republiky a je vypěstováno v souladu s principy ekologického zemědělství.

Více informací

12 ks

97 Kč

Více informací

Kakao obsahuje 20-22% kakaového másla a prochází tzv. holandským procesem, který ho zbaví kyselosti, zlepší rozpustnost a ztmaví barvu. Neobsahuje téměř žádné kadmium ani žádný přidaný cukr. Kakao má certifikaci BIO.

Země původu: Dominikánská republika

Družstvo:

Kakaové boby, ze kterých je toto kakao vyrobeno, vypěstovali drobní farmáři ze sdružení COOPROAGRO a FUNDOPO v Dominikánské republice dle pravidel Fairtrade a ekologického zemědělství. Sazenice nových stromů si pěstují sami ve speciální zahradě a dále je rozváží na jednotlivé farmy.

Fundopo je mladá organizace, ke které je připojeno 1500 malých a středních pěstielů organického kakaa. Výnos z prodeje je částečně investován do komunitních projektů, jako je výstavba silnic, a rozvoje vlastní organizace.

Hmotnost: 150 g

Složení:

100% BIO alkalizovaný kakaový prášek s obsahem tuku 20-22%. Není uměle dobarvované a neobsahuje žádný dodatečně přidaný cukr. Neobsahuje lepek ani laktózu, vhodné pro vegany.

Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 1 615 kJ/386 kcal, tuky 21 g, sacharidy 12, 4 g, z toho cukry 0,3 g, bílkoviny 22,3 g, sodík 20 mg, pH 6,5-7,6.

Distributor: Fairobchod s.r.o., Loosova 973/10, 149 00 Praha 4, www.fairobchod.cz.

Baleno v České republice v sociálním podniku Fairobchod, který zaměstnává lidi s handicapem a dbá na férové výkupní ceny a důstojné obchodní podmínky. Výrobek nemá certifikaci Fairtrade.

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

BIO Kakao vysokotučné holandského typu, 150 g

BIO Kakao vysokotučné holandského typu, 150 g

Kakový prášek s vysokým obsahem kakaového másla holandskéh typu svou vysokou kvalitou uspokojí i náročné cukráře. Pochází z Dominikánské republiky a je vypěstováno v souladu s principy ekologického zemědělství.